Kerstcircus Haarlem voert actie voor Serious Request

HAARLEM – Kerstcircus Haarlem is een van de eerste initiatiefnemers om de actie van Serious Request 2018 te ondersteunen. Zoals ieder jaar zijn de donaties bestemd voor het Rode Kruis. In plaats van het bekende Glazen Huis dat in één stad wordt neergezet, worden de acties dit jaar overal in het land gevoerd, 3FM DJ’s bezoeken dan initiatiefnemers. Kerstcircus Haarlem zal deel uitmaken van een van de acties die gaat plaatsvinden voor Serious Request.

Het circus heeft als doel “Reanimeren in Nederland” gekozen. Bij het kerstcircus wordt geld ingezameld voor reanimatiecursussen en het plaatsen van AED’s in Nederland. Kerstcircus Haarlem koos speciaal voor deze actie omdat een groot deel van de bezoekers van dit circus een doelgroep kunnen zijn (grootouders met hun kleinkinderen). Naar verwachting zullen zij veel waardering hebben voor dit initiatief en hopelijk extra doneren. Op die manier verwacht het circus een zo hoog mogelijk bijdrage te kunnen leveren.

SPECIALE SERIOUS REQUEST TICKETS

Speciaal voor de actie van Serious Request worden tickets verkocht voor de volle prijs. Van elke ticket gaat dan 7,50 naar Serious Request met het doel geld in te zamelen voor zoveel mogelijk AED’s. Dit is de link naar de tickets: 

www.eventim.nl/kerstcircus-haarlem-SR

Spannende ontknoping

Tijdens de laatste voorstelling op 6 januari komt de spannende ontknoping, want dan wordt het eindbedrag bekend gemaakt. Streven is om minstens 2500 euro binnen te halen, maar natuurlijk hoopt het kerstcircus op het tienvoudige van die 2500 euro. Wie de actie wil ondersteunen kan vanaf nu al doneren, of een donatie geven tijdens een van de voorstellingen van Kerstcircus Haarlem. Neem een kijkje op de speciale actiepagina van Serious Request
https://kominactie.npo3fm.nl/actie/circusvoorstelling-voor-serious-request

Heeft u al uw tickets besteld?