ARRANGEMENTEN

Voor een compleet uitje

Kerstcircus Haarlem biedt meer dan alleen een voorstelling. We bieden een compleet uitje. Geniet van de kinderboerderij met veel dieren. Volg een circusworkshop en leer hoe moeilijk het is om op een strak koord te lopen. Kom 1,5 eerder naar de voorstelling en smul van wat onze foodtrucks te bieden hebben, of kook een dagje niet en neem een pannenkoekenarrangement, lunch of een driegangendiner. Het is allemaal mogelijk bij Kerstcircus Haarlem.

kinderboerderij

Vol aaibare dieren

Kerstcircus Haarlem heeft in een van de tenten een echte kinderboerderij, met veel dieren, kippen, konijnen, geiten, schapen, cavia’s, allemaal gewend aan publiek, dus reuze aaibaar. Hoewel er niet zoveel dieren optreden in het circus is hier dus alle kans om dieren van dichtbij te bekijken. Wie weet is het net voedertijd en kun jij helpen met voeren, of kun jij even een konijn op schoot nemen. Echt leuk en nog nooit eerder kon je bij een circus zoveel leuke dieren aantreffen.

Kom vooral eens kijken en aaien.

Foodtrucks & fun

heerlijk eten, drinken en genieten

Meer Food & Fun. Foodtrucks met heerlijk eten, drinken, genieten. Extra bijzonder gemaakt dankzij entertainment van jongleurs en andere circusartiesten. Kom in de circussfeer voordat de voorstelling begint. Nagenieten mag ook.

Wordt ook circusartiest

Leer kunsten op onze circusacademie

Beleef hoe het is om zelf op het strakke koord te staan, of om te jongleren met ballen. En hoe handig ben jij in de hoelahoeps? Of kun jij balanceren op een circusbal? Beleef het allemaal mee op de circusacademie van het Kerstcircus Haarlem. Ben je in het bezit van een circusticket, dan kun je je aanmelden bij contact@kerstcircus-haarlem.nl met je naam, telefoonnummer en aantal deelnemers. Je kunt via whatsapp betalen met Tikkie! Snel geregeld. Prijs per persoon 6,50 op vertoon van je circusticket.

3 gangen menu

Inclusief goede zitplaatsen (cat.B)

€49,- p/p

 

Voorgerecht

Duo van vis of carpaccio

Hoofdgerecht

Tajine met gamba’s of ossehaaspuntjes met toernak groenten en mie

Dessert

Dame Blanche of pofferthes met ijs en slagroom