ARRANGEMENTEN

Voor een compleet uitje

Kerstcircus Haarlem biedt meer dan alleen een voorstelling. We bieden een compleet uitje.  Volg een circusworkshop en leer hoe moeilijk het is om op een strak koord te lopen. Kom een uurtje eerder naar de voorstelling en geniet van food en fun, kook een dagje niet en neem een pannenkoekenarrangement, lunch of een driegangendiner. Het is allemaal mogelijk bij Kerstcircus Haarlem in het Reinaldapark

 

Food & fun

heerlijk eten, drinken en genieten

Meer Food & Fun met heerlijk eten, drinken, genieten. Extra bijzonder gemaakt dankzij entertainment. Kom in de circussfeer voordat de voorstelling begint. Nagenieten mag ook.

 

Wordt ook circusartiest

Leer kunsten op onze circusacademie

Beleef hoe het is om zelf op het strakke koord te staan, of om te jongleren met ballen. En hoe handig ben jij in de hoelahoeps? Of kun jij balanceren op een circusbal? Beleef het allemaal mee op de circusacademie van het Kerstcircus Haarlem. Ben je in het bezit van een circusticket, dan kun je je aanmelden bij contact@kerstcircus-haarlem.nl met je naam, telefoonnummer en aantal deelnemers. Je kunt via whatsapp betalen met Tikkie! Snel geregeld. Prijs per persoon 6,50 op vertoon van je circusticket. Er kunnen nog boekingen bij op  28 december en 2 januari.

3 gangen menu

Inclusief goede zitplaatsen (cat.B)

€49,- p/p

 

Voorgerecht

Duo van vis of carpaccio

Hoofdgerecht

Tajine met gamba’s of ossehaaspuntjes met toernak groenten en mie

Dessert

Dame Blanche of pofferthes met ijs en slagroom

HOTEL / CIRCUS ARRANGEMENT

Voor een totaal uitje

Maak van uw bezoek aan het kerstcircus Haarlem een totaal uitje! Hotel Haarlem (van der Valk) biedt een geweldig kerstcircus arrangement aan. Dit is te boeken rechtstreeks bij het hotel: