ARTIESTEN

ARTIESTEN
De 29e editie van Kerstcircus Haarlem wordt weer heel speciaal. De meeste artiesten zijn nu gecontracteerd. Op deze pagina onthullen we in de aanloop van de kerstvakantie elke keer weer een van de artiesten. Zo houden we het nog een beetje spannend. Het Kerstcircus Haarlem geeft voorstellingen van vrijdag 18 december tot en met zondag 3 januari.

?

Spreekstalmeester

Kerstcircus Haarlem krijgt dit jaar een nieuwe spreekstalmeester. Wie het is blijft nu nog even geheim. 

Kenny Quinn

Gentleman Zakkenroller

Pas op voor gentleman dief Kenny Quinn, want diefstal is zijn levensonderhoud. Hij is een meester in het stelen van dingen en spullen uit de zakken van mensen zonder dat ze het merken! Kenny Quinn kan met zijn behendige vingers zelfs de meest ongelooflijke zaken van zijn ‘slachtoffers’ stelen met perfecte precisie, die velen in de loop van de tijd heeft opgewonden en verbaasd. U bent u gewaarschuwd!

DIANA VEDYASHKINA

Dressuur met teckels

Ze zijn nieuwsgierig, levendig, veelzijdige jagers en al sinds de middeleeuwen onze beste huisvrienden. De act is vooral vertederend en brengt je op het puntje van je stoel. Dan hebben we het over de grappige teckeltjes van Diana Vedyashkina uit Rusland. Een act die de nodige ohs en ahs teweeg zal brengen.

DUO EXTREME

Kruisboog en messenwerpen

Een spannende circusdiscipline is het kruisboog schieten. Een hele oude circusdiscipline waar we zelfs in het moderne circus nog geen genoeg van krijgen. Ciro en Samira zijn levende doelwitten waarop in uiterste concentratie wordt geschoten. Ook de messen scheren rakelings langs deze artiesten heen.