ARTIESTEN

De 28e editie van Kerstcircus Haarlem wordt misschien wel de mooiste voorstelling ooit! Met het programma Into the Future haalt het circus de top van de Europese circusartiesten binnen. 
De voorstelling wordt opgefleurd door een sexy en modern showballet, de beroemde La Bouche Showgirls. Elisa Cussadié presenteert haar beroemde papagaaien. Acrobaten springen rond op reusachtige banden, Olympische acrobaten vliegen met een duizelingwekkende precisie rakelings langs elkaar via de horizontale bar en Max Weldy presenteert een onvergetelijke hilarische trampolineact. Blake Hicks komt speciaal uit Las Vegas met een flitsende BMX fietsact. De jonge Amsterdamse Scott the Juggler imponeert net als bij Hollands Got Talent zijn publiek en Justin Ronday biedt een uitermate spectaculaire en gevaarlijke illusionistenact die nog nooit eerder is vertoond in een circus. Mimeclown Kevinski laat je je zorgen even vergeten met doldwaze invallen. Het Duo Fantastic presenteert een prachtige Craddle act. Naast een prachtige voorstelling biedt het Kerstcircus Haarlem aantrekkelijk verblijfsvermaak met een vertederende kinderboerderij, foodtrucks, snoepkramen, een nostalgische draaimolen. Het Kerstcircus Haarlem geeft voorstellingen van 21 december tot en met 5 januari.

Robert Ronday

Spreekstalmeester

Haarlem is een groot stuk van het leven van Robert Ronday, 25 jaar Renz in Haarlem, hij is er getrouwd, zijn zoon Justin is er geboren en de herinneringen van Diana en Herman zijn daar nog altijd. Robert is toch wel The Voice van circusland met zijn kenmerkende stemgeluid en het echte Renz gevoel weet hij aan het publiek op zijn typerende wijze te presenteren. Hooggeëerd Publiek piste vrij ….geniet en verbaas je bij de show van 2019/2020. Robert Ronday is er opnieuw bij! 

Elisa Cussadié

 

Papegaaien

Om te beginnen stellen wij de eerste artieste aan u voor: ELISA CUSSADIÉ – PAPEGAAIEN.
Dieren en circus zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vandaar dat wij ervoor hebben gekozen om de charmante Italiaanse vogelfluisteraar Elisa samen met haar kleurrijke vriendjes naar Haarlem te laten komen zodat zij ook hier kunnen schitteren in onze circus piste!

Troupe Zhuk

Horizontale bar

Onze tweede artiestengroep komt uit Wit Rusland. Gestart als atleten met olympische titels. Daarna een carriereswitch in de circuswereld, en dat niet zonder succes. Ze zijn bekroond op vele festivals, gezien in grote circussen en variétés in heel Europa waaronder het befaamde Wereldkerstcircus Carré in Amsterdam. Met trots presenteren wij u dan ook deze winter bij ons in de circuspiste Troupe Zhuk!

Scott The Juggler

Jongleertalent

Scott is een artiest in hart en nieren uit de directe omgeving: Zwanenburg. Nog maar 18 jaar oud en nu al een reeks van grote optredens op zijn naam staan. Hij bereikte de halve finale van het bekende TV programma Holland’s Got Talent, deed mee aan grote circusfestivals waaronder het European Youth Circus Festival in Wiesbaden en won een prijs op het Festival International de Cirque Les Feux de La Rampe. De afgelopen jaren scheen hij vooral met de kerstdagen in de spotlights van grote Duitse circussen zoals het Duits Nationaal circus Carl Busch en het fameuze Circus Probst. Wij zijn er dan ook bijzonder trots op dat deze jongeman die ook geboren is in Haarlem, deze winter bij ons in de piste staat. Wij presenteren u Scott the Juggler!

Trio Broadway

Russische Bar

Een act waar Kerstcircus Haarlem bijzonder trots op is wordt gebracht door Trio Broadway. Deze acrobaten uit Oekraïne schitterden reeds in het Parijse Cirque d’Hiver en de circushow van Europapark. Zij laten jong en oud op het puntje van hun stoel zitten tijdens hun spectaculaire act met de Russische bar, waarbij salto’s u om de oren vliegen. In onze nieuwe en moderne show zullen onze acts in een passend thema te zien zijn waarbij de charleston, burlesque en cabaret centraal staan en samensmelten in een prachtige enerverende circusvoorstelling die u zeker niet mag missen!

La Bouche Showgirls 

Showballet

Dit jaar heeft Kerstcircus Haarlem ervoor gekozen om de show te verrijken met een echt showballet van internationale allure. Zo hebben deze danseressen o.a. gewerkt in de grootste top shows zoals de Moulin Rouge in Parijs, Benidorm Palace in Spanje , Royal Palace in Frankrijk, Son Amar te Mallorca en de welbekende Palazzo dinnershows in Duitsland.

Kevinski

Mimekunst

Artiesten die de mimekunst beheersen zijn met een lantaarntje te zoeken, vooral omdat het een kunst is die nogal wat van je vergt.  Kevinski volgde alle opleidingen die er te volgen waren en dat is te zien. Ook zijn dansopleiding is te zien in zijn performance.  “Maak het onzichtbare zichtbaar grappig”, dat is zijn motto. Hij is inmiddels gespot door Cirque du Soleil. Geen wonder, overal waar hij optreedt oogst hij lovende kritieken. Kerstcircus Haarlem is trots om met hem te mogen werken.

Blake Hicks

BMX stunts

Nog nooit eerder te zien geweest in Europa en voor de eerste keer te zien in de circuspiste. Kerstcircus Haarlem presenteert u met gepaste trots regelrecht uit Las Vegas de excentrieke Blake Hicks met zijn spectaculaire en unieke LED BMX!

Max Weldy

Max Weldy is een bekende en geliefde komische circusacrobaat die bij Kerstcircus Haarlem al stuntelend pogingen doet om op de trampoline zijn kunsten te vertonen. Een echte circusprins uit het eeuwenoude geslacht The Bastiens, beroemd als (voltige)acrobaten. Max Weldy bezorgt je pijn in je buik van het lachen, een act met een verrassend einde.

Justin Ronday

Illusionist

Dit jaar brengt Justin Ronday een spectaculaire illusionistenact a la Houdini die nog nooit in een circus is vertoond. Levensgevaarlijk en alleen als er 2 EHBO’ers in de buurt staan kan deze act worden gedaan. Speelt Justin hier nu met zijn leven? Of heeft hij deze spannende act al helemaal in de vingers? Verbaas je en laat je verrassen, Justin overtreft hiermee zichzelf volkomen. 

Duo Fantastic

Aerial Craddle

Het Oekraïnse duo Fantastic met Aerial Cradle brengt romantische partneracrobatiek, letterlijk en figuurlijk op hoog niveau op een luchtbrug. Uitstekende acrobatiek met een extreem snelle routine uitgevoerd tussen 11 en 15 meter boven de grond. Met een vlekkeloze uitvoering. Ware waaghalzen die het publiek naar adem laten snakken. Een gegarandeerde publiekstrekker en sterattractie.

Troupe Rocker Stars

Acro Tires

Vier gespierde mannen maken  in de circuspiste reusachtige sprongen op enorme luchtbanden. Troupe Rockers Stars uit Oekraïne presenteert de act  Acro Tires. Je zit in het begin van de show meteen in de sfeer.  Een stoere act, geniet van de spectaculaire en goed getimede salto’s. Een act die tot ware kunst is verheven bij het Spaanse Circusfestival van Albacete waar Troupe Rockers Stars in de prijzen viel.

SVITLANA ROHOZHYNA

Luchtacrobatiek

Van de circusacademie in Kiev komt de sexy luchtacrobate Svitlana met een romantische act in de kroonluchter. Beautyqueen Svitlana stal de show in een aantal exclusieve shows in Israël en werd na optredens op diverse cruiseschepen ontdekt voor het circus. Haar act is een lust om naar te kijken.

 

Elisa Cussadié

Contortionist

 Elisa Cussadié is een veelzijdig circusartieste uit de beroemde circusfamilie Triberti. Een bijzonder lenige dame die een spectaculaire lenigheid zal laten zien. Contortionist oftewel slangenmens, een act die al eeuwenlang in het circus te zien is.