ARTIESTEN

Het is nog maar enkele weken geleden dat Kerstcircus Haarlem de laatste voorstelling gaf, en nu al is het programma zo goed als rond. Dit jaar proberen we het programma nog mooier te maken dan afgelopen jaar. Natuurlijk wederom met een flitsende show die zowel traditioneel circus laat zien, en tevens weer wat hele nieuwe dingen, die wellicht nog nooit in een circus te zien zijn geweest.  Met nog meer spektakel en beroemde artiesten uit diverse werelddelen. Uit Nederland presenteren we Justin Ronday met flitsende nieuwe acts, u kunt al meteen meegenieten. Iedere 14 dagen komen er nieuwe onthullingen bij. 

Robert Ronday

Spreekstalmeester

Haarlem is een groot stuk van het leven van Robert Ronday, 25 jaar Renz in Haarlem, hij is er getrouwd, zijn zoon Justin is er geboren en de herinneringen van Diana en Herman zijn daar nog altijd. Robert is toch wel The Voice van circusland met zijn kenmerkende stemgeluid en het echte Renz gevoel weet hij aan het publiek op zijn typerende wijze te presenteren. Hooggeëerd Publiek piste vrij ….geniet en verbaas je bij de show van 2019/2020. Robert Ronday is er opnieuw bij! 

Elisa Cussadié

 

Papegaaien

Om te beginnen stellen wij de eerste artieste aan u voor: ELISA CUSSADIÉ – PAPEGAAIEN.
Dieren en circus zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vandaar dat wij ervoor hebben gekozen om de charmante Italiaanse vogelfluisteraar Elisa samen met haar kleurrijke vriendjes naar Haarlem te laten komen zodat zij ook hier kunnen schitteren in onze circus piste!

Troupe Zhuk

Horizontale bar

Onze tweede artiestengroep komt uit Wit Rusland. Gestart als atleten met olympische titels. Daarna een carriereswitch in de circuswereld, en dat niet zonder succes. Ze zijn b  ekroond op vele festivals, gezien in grote circussen en variétés in heel Europa waaronder het befaamde Wereldkerstcircus Carré in Amsterdam. Met trots presenteren wij u dan ook deze winter bij ons in de circuspiste Troupe Zhuk!

Scott The Juggler

Jongleertalent

Scott is een artiest in hart en nieren uit de directe omgeving: Zwanenburg. Nog maar 18 jaar oud en nu al een reeks van grote optredens op zijn naam staan. Hij bereikte de halve finale van het bekende TV programma Holland’s Got Talent, deed mee aan grote circusfestivals waaronder het European Youth Circus Festival in Wiesbaden en won een prijs op het Festival International de Cirque Les Feux de La Rampe. De afgelopen jaren scheen hij vooral met de kerstdagen in de spotlights van grote Duitse circussen zoals het Duits Nationaal circus Carl Busch en het fameuze Circus Probst. Wij zijn er dan ook bijzonder trots op dat deze jongeman die ook geboren is in Haarlem, deze winter bij ons in de piste staat. Wij presenteren u Scott the Juggler!

Trio Broadway

Russische Bar

Een act waar Kerstcircus Haarlem bijzonder trots op is wordt gebracht door Trio Broadway. Deze acrobaten uit Oekraïne schitterden reeds in het Parijse Cirque d’Hiver en de circushow van Europapark. Zij laten jong en oud op het puntje van hun stoel zitten tijdens hun spectaculaire act met de Russische bar, waarbij salto’s u om de oren vliegen. In onze nieuwe en moderne show zullen onze acts in een passend thema te zien zijn waarbij de charleston, burlesque en cabaret centraal staan en samensmelten in een prachtige enerverende circusvoorstelling die u zeker niet mag missen!

La Bouche Showgirls 

Showballet

Dit jaar heeft Kerstcircus Haarlem ervoor gekozen om de show te verrijken met een echt showballet van internationale allure. Zo hebben deze danseressen o.a. gewerkt in de grootste top shows zoals de Moulin Rouge in Parijs, Benidorm Palace in Spanje , Royal Palace in Frankrijk, Son Amar te Mallorca en de welbekende Palazzo dinnershows in Duitsland.

Pascal

Clown

Pascal de Boer is een Nederlandse clown en toch een internationale artiest. Zijn circuscarriere startte als stagiair bij Herman Renz. Daarna kwam hij terecht bij Circus Witova, Renaissance, Herman Renz, Carl Busch en Benidorm Palace bij een fameuze dinnershow en Benidorm Circus. Deze publiekslieveling zal diverse keren in het programma te zien zijn,  met moderne snelle clownerie. .  

Blake Hicks

BMX stunts

Nog nooit eerder te zien geweest in Europa en voor de eerste keer te zien in de circuspiste. Kerstcircus Haarlem presenteert u met gepaste trots regelrecht uit Las Vegas de excentrieke Blake Hicks met zijn spectaculaire en unieke LED BMX!

Nog onbekend

Binnenkort

Binnenkort wordt deze artiest bekend gemaakt

NOG ONBEKEND

Binnenkort meer

Ook op deze artiest moet u nog even wachten

Wie zal het worden

En welke act komt hier?

We blijven nog even geheimzinnig

justin ronday

Illusionist

Last but not least: Justin Ronday heeft de laatste jaren terecht naam gemaakt als nieuwe illusionist. Hij heeft zich het afgelopen jaar zo snel ontwikkeld dat hij zeker nog eens terug mag komen bij het Kerstcircus Haarlem. En voor de vaste bezoeker: hij komt met nieuwe verrassende acts, nog sneller en flitsender als dat we van hem gewend zijn. Justin wil de top bereiken en minstens het gat opvullen dat Hans Klok heeft achtergelaten.