ARTIESTEN

De 28e editie van Kerstcircus Haarlem wordt misschien wel de mooiste voorstelling ooit! Met het programma Into the Future haalt het circus de top van de Europese circusartiesten binnen. 
De voorstelling wordt opgefleurd door een sexy en modern showballet, de beroemde La Bouche Showgirls. Elisa Cussadié presenteert haar beroemde papagaaien. Acrobaten springen rond op reusachtige banden, Olympische acrobaten vliegen met een duizelingwekkende precisie rakelings langs elkaar via de horizontale bar en Max Weldy presenteert een onvergetelijke hilarische trampolineact. Blake Hicks komt speciaal uit Las Vegas met een flitsende BMX fietsact. De jonge Amsterdamse Scott the Juggler imponeert net als bij Hollands Got Talent zijn publiek en Justin Ronday biedt een uitermate spectaculaire en gevaarlijke illusionistenact die nog nooit eerder is vertoond in een circus. Mimeclown Kevinski laat je je zorgen even vergeten met doldwaze invallen. Het Duo Fantastic presenteert een prachtige Craddle act. Naast een prachtige voorstelling biedt het Kerstcircus Haarlem aantrekkelijk verblijfsvermaak met een vertederende kinderboerderij, foodtrucks, snoepkramen, een nostalgische draaimolen. Het Kerstcircus Haarlem geeft voorstellingen van 21 december tot en met 5 januari.

Robert Ronday

Spreekstalmeester

Haarlem is een groot stuk van het leven van Robert Ronday, 25 jaar Renz in Haarlem, hij is er getrouwd, zijn zoon Justin is er geboren en de herinneringen van Diana en Herman zijn daar nog altijd. Robert is toch wel The Voice van circusland met zijn kenmerkende stemgeluid en het echte Renz gevoel weet hij aan het publiek op zijn typerende wijze te presenteren. Hooggeëerd Publiek piste vrij ….geniet en verbaas je bij de show van 2019/2020. Robert Ronday is er opnieuw bij! 

 Kenny Quinn –  Gentleman Zakkenroller

Pas op voor gentleman dief Kenny Quinn, want diefstal is zijn levensonderhoud. Hij is een meester in het stelen van dingen en spullen uit de zakken van mensen zonder dat ze het merken! Kenny Quinn kan met zijn behendige vingers zelfs de meest ongelooflijke zaken van zijn ‘slachtoffers’ stelen met perfecte precisie, die velen in de loop van de tijd heeft opgewonden en verbaasd. U bent u gewaarschuwd!

 

 Diana Vedyashkina – dressuur met teckels

 

Ze zijn nieuwsgierig, levendig, veelzijdige jagers en al sinds de middeleeuwen onze beste huisvrienden. De act is vooral vertederend en brengt je op het puntje van je stoel. Dan hebben we het over de grappige teckeltjes van Diana Vedyashkina uit Rusland. Een act die de nodige ohs en ahs teweeg zal brengen.