In Winkelcentrum Schalkwijk is iedere zaterdag in november en december een circusspeelplaats. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen met circusmaterialen en iets leren over balanceren en voorwerpen manipuleren door jongleren.
Een gecertificeerde circusdocente is hier aanwezig om er op toe te zien dat alles veilig verloopt en dat de deelnemers daadwerkelijk iets leuks kunnen leren.

Voorverkoop met pinautomaat met 10 euro korting per ticket

Ben je toch in de circussfeer, helemaal goed, want bij de circusspeelplaats is ook een voorverkoop toonbank voor verkoop van circustickets voor Kerstcircus Haarlem. Op vertoon van kassabonnen waarbij blijkt dat u voor minstens 15 euro heeft aangekocht in dit winkelcentrum kun je 10 euro korting krijgen op de kaartjes voor de circusvoorstellingen in het Reinaldapark. Je kunt de circustickets meteen aanschaffen via een pinapparaat. Kom ook naar Winkelcentrum Schalkwijk en profiteer van dit mooie aanbod.

Op de zaterdagen 22 december en 29 december is er extra activiteit, dan komen tussen 10.30 uur en 12.00 uur ook echte artiesten van het circus optreden. Mis het niet!

Van 10.30 tot en met 14.30 uur.
Iedere dinsdag en zaterdag in november en december

Heeft u al uw tickets besteld?