VAN

20

DEC

2019

T/M

05

JAN

2020

DIEREN

Een circus is alleen circus als er dieren zijn. En het publiek is ook gek op acts met dieren, vooral als men weet dat er voor die dieren goed gezorgd wordt en dat het dierenwelzijn voorop staat in het beleid van het circus. Bij het Kerstcircus Haarlem houden wij daar rekening mee.

ELISA CUSSADIÉ

Papegaaien

Elisa Cussadié presenteert de beroemde papegaaien van Alessio Fochesato, een hoogwaardige dierentraining in het programma van Kerstcircus Haarlem. Papegaaien zijn een van de slimste vogelsoorten ter wereld. Daarom is het een feest om hiernaar te kijken. Een betoverende en fascinerende act die eerder te zien was in Carré en op het Circusfestival van Enschede.  

Kinderboerderij in eigen tent

Na het succes van de gratis te bezoeken kinderboerderij bij het Kerstcircus wisten we dat we dit arrangement het liefst nog meer aandacht wilden geven. Dit jaar komt de kinderboerderij in een eigen tent. Met veel dieren die knuffelbaar zijn. Kom genieten van onze goed verzorgde boerderijdieren. Waar kunnen kinderen nog zo optimaal genieten van de nabijheid van dieren in deze wereld? Dieren horen immers bij het circus, dus ook bij Kerstcircus Haarlem. U bent welkom vanaf 18 december om te komen knuffelen.