VAN

20

DEC

2019

T/M

05

JAN

2020

DIEREN

Een circus is alleen circus als er dieren zijn. En het publiek is ook gek op acts met dieren, vooral als men weet dat er voor die dieren goed gezorgd wordt en dat het dierenwelzijn voorop staat in het beleid van het circus. Bij het Kerstcircus Haarlem houden wij daar rekening mee.

Diana Vedyashkina

Teckeltjes

Diana Vedyashkina uit Rusland presenteert hele eigenwijze teckeltjes. 

 

Patrick en zijn hond Vader

 Hondenliefhebbers komen in dit circusprogramma volledig aan hun trekken met zowel de teckeltjes als bij de komische act van Patrick en zijn hond Vader. Zien we hier een hele ondeugende hond, of is ie juist goed getraind? 

Kinderboerderij in eigen tent

Na het succes van de gratis te bezoeken kinderboerderij bij het Kerstcircus wisten we dat we dit arrangement het liefst nog meer aandacht wilden geven. Dit jaar opnieuw de kinderboerderij met een eigen overkapping. Met veel dieren die knuffelbaar zijn. Kom genieten van onze goed verzorgde boerderijdieren. Waar kunnen kinderen nog zo optimaal genieten van de nabijheid van dieren in deze wereld? Dieren horen immers bij het circus, dus ook bij Kerstcircus Haarlem. U bent welkom vanaf 16 december om te komen knuffelen.