VAN

21

DEC

2018

T/M

06

JAN

2018

THE NEXT GENERATION

De mooiste combinatie ooit van oud en nieuw circus in 1 adembenemende voorstelling!

Het Kerstcircus Haarlem brengt in één wervelende show het nieuwste van het nieuwste. Te beginnen bij de uitstraling, met 2 gloednieuwe (foyer)circustenten die perfect matchen met de bijna nieuwe voorstellingstent.

NIEUW – NIEUW – NIEUW

al een uur van tevoren kun je genieten van Foodtrucks en Fun.

NIEUW – NIEUW – NIEUW

Hoe vervang je de sensatiebeleving van tijgers en andere wilde dieren? Kerstcircus Haarlem vond een spectaculaire vervanging, alleen nog vertoond bij de opening van de Olympische spelen, een indrukwekkend futuristisch lichtspel van drones. Bekijk ook onze pagina: Artiesten

NIEUW – NIEUW – NIEUW

Met 250 jaar circusgeschiedenis achter ons richten we ons nu op de nieuwe generatie, qua artiesten en publiek. Ons nieuwste programma heet daarom Next Generation. Komt dat zien!

KERSTCIRCUS HAARLEM SMAAKT NAAR MEER

Het Kerstcircus Haarlem is meer dan alleen een circusuitje. In het compleet vernieuwde tentencomplex met grote nieuwe restauratietent en geheel bij deze stijl passende foyertent kun je je al een uur voordat de voorstelling begint vermaken. Met food en fun! Meer gevarieerd food dan je zou verwachten, en meer fun waardoor je eigenlijk helemaal even kunt vergeten dat je op weg bent naar de mooiste circusvoorstelling. Je komt daar zomaar vrolijk uitgedoste jongleurs tegen, acrobaten die alvast wat van hun kunsten laten zien, illusionisten die ook nog wat goocheltrucjes vlak voor je neus vertonen, kortom, je zult je ogen uitkijken. Kerstcircus Haarlem is meer dan zomaar een avondje uit, met een totaalbeleving die je even helemaal in andere sferen brengt. Een poosje weg uit de waan van alledag. Met aantrekkelijk verblijfsvermaak en heerlijk eten. Dat smaakt naar meer…

Eigentijdse voorstelling

In de 28 jaar dat dit circus nu naar Haarlem komt is inmiddels wel wat veranderd. Allereerst met een eigentijdse circusvoorstelling met de beste artiesten van overal ter wereld, met de meest spectaculaire acts waarbij de rillingen je over je lijf lopen.  Met de allernieuwste technieken, lichteffecten en uitgekiend geluid. Ieder jaar weer beter dan vorig jaar om het Haarlemse publiek nog aangenamer bezig te houden. Een uitje voor het hele gezin, veel plezier voor elke leeftijdscategorie.
Kerstcircus Haarlem is een verademing, een traditioneel kerstuitje waarvan jaarlijks meer dan 20.000 bezoekers genieten. Een Kerstcircus dat smaakt naar meer, daarom ieder jaar een volledig nieuwe show, met verrassende artiesten. Kom optimaal genieten van zowel de sfeervolle ambiance in prachtige grote nieuwe circustenten die geheel in kerststijl zijn ingericht.

Het circusprogramma is samengesteld door de meest ervaren circusorganisators die overal ter wereld de beste connecties hebben. Het hele jaar door is hard gewerkt aan de show van 2018/2019 zodat we de circusbezoekers in Haarlem weer het beste van het beste kunnen bieden.

Tickets

Nieuw, dit jaar kunt u al vanaf half juli uw tickets voor het Kerstcircus Haarlem bestellen. Dan kunt u al wat langer genieten van de voorpret, u heeft zekerheid op de door u gewenste plaatsen en. Bovendien doet u uzelf er een plezier mee door nu al uw zaken te regelen, in plaats van tijdens de vaak drukke kerstperiode.