Publieksprijs, jaarlijks terugkerend festijn voor publiek en artiesten 

Het is ieder jaar weer spannend, hoe vindt het publiek de voorstelling en welke artiest valt het meest in de smaak onder de bezoekers van Kerstcircus Haarlem. Onze publieksprijs is al generaties lang een populair onderdeel van de voorstelling in Haarlem. Voor de artiesten een hele mooie motivatie om nog meer het beste beentje voor te zetten. Voor de directie van het kerstcircus een mooie indicatie of de keuze voor de artiesten de juiste keuze is.

De decembermaand is bij uitstek een gezellige maand voor de mooiste sociale belevenissen binnen het gezin of de familie. De publieksprijs draagt daar ook een steentje aan bij. Neem bij de ingang van de circustent een stemformulier mee. Hiermee kan een keuze worden gemaakt voor de beste artiesten. Gezinsleden kunnen tijdens het programma met elkaar overleggen. Wie is de leukste artiest, of brengt de mooiste circusact. Op deze manier wordt veel kritischer naar het programma gekeken en wordt tevens de band tussen de gezinsleden verstevigd. Met zijn allen maak je de keus, of je neemt allemaal een eigen stembriefje mee en vergelijkt met elkaar wie de favoriet is. Het grappige is dat het publiek ook beter onthoudt wat er allemaal te zien is in de voorstelling, ook dat is een positief gegeven. Want Kerstcircus Haarlem smaakt dan naar meer en de slogan van de directie: “Elders gaat u de circusvoorstelling bekijken, bij ons gaat u het beleven”, is echt raak!

Natuurlijk wordt het dan spannend wie uiteindelijk de winnaar wordt van die publieksprijs. Wie niet op de laatste voorstelling komt van 5 januari kan het dan altijd nog nalezen in de kranten en op de website van Kerstcircus Haarlem. Stemt u ook nog even mee?