TICKETS

 

Nieuw, dit jaar kunt u al vanaf heden onderaan deze pagina uw tickets voor het Kerstcircus Haarlem bestellen. Dan kunt u wat langer voorgenieten.

Uw voordeel: u heeft zekerheid op de door uw gewenste plaatsen en u kunt profiteren. Bovendien doet u uzelf er plezier mee door nu al uw zaken te regelen in plaats van tijdens de vaak drukke kerstperiode.

 

INFORMATIE

 

Reserveer heel makkelijk en direct de tickets online. Je kunt betalen per  iDeal, PayPal, Visa, en Mastercard.

De getoonde ticketprijzen zijn inclusief  service per ticket.Alle genoemde aanvangstijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Reserveer tijdig voor de aanvangstijd. De beschikbaarheid is beperkt.

Ticketmaster is de ticketpartner van het Kerstcircus Haarlem. Let er op dat als u een ticket koopt, dat u dit koopt via Ticketmaster. Voorkom dat u teveel betaalt.

 

Rolstoelplaatsen

Er zijn een beperkt aantal rolstoelplaatsen per voorstelling beschikbaar. Tot maximaal 8 personen (4 rolstoelplaatsen en 4 begeleiders) kunt u via Ticketmaster bestellen, wilt u met meerdere mensen komen, dan graag contact opnemen met contact@kerstcircus-haarlem.nl 

Als de plaatsen beschikbaar zijn dan kunt u deze rolstoelplaatsen online aanschaffen. Wilt u meer plaatsen naast de rolstoel, dan betaalt u daar de gewone logeprijs voor. 

 

 

LOCATIE, DATA EN PRIJZEN

 

Kerstcircus Haarlem

28e editie

show “INTO THE FUTURE”

 

20 december 2019 t/m 5 januari 2020

Burg. Reinaldapark, Haarlem