TICKETS

 

Nieuw, dit jaar kunt u al vanaf heden onderaan deze pagina uw tickets voor het Kerstcircus Haarlem bestellen. Dan kunt u wat langer voorgenieten.

Uw voordeel: u heeft zekerheid op de door uw gewenste plaatsen en u kunt profiteren. Bovendien doet u uzelf er plezier mee door nu al uw zaken te regelen in plaats van tijdens de vaak drukke kerstperiode.

 

INFORMATIE

 

Reserveer heel makkelijk en direct de tickets online. Je kunt betalen per  iDeal, PayPal, Visa, en Mastercard.

De getoonde ticketprijzen zijn inclusief  service per ticket. Daarnaast worden wel transactiekosten gerekend van 1.80 euro per bestelling.

Alle genoemde aanvangstijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Reserveer tijdig voor de aanvangstijd. De beschikbaarheid is beperkt.

Eventim is de ticketpartner van het Kerstcircus Haarlem. Let er op dat als u een ticket koopt, dat u dit koopt via Eventim of via onze

officiële partners of de bekende voorverkoopadressen die u hier onderaan deze pagina kunt vinden. Voorkom dat u teveel betaalt.

 

Rolstoelplaatsen

Er zijn een beperkt aantal rolstoelplaatsen per voorstelling beschikbaar. Vraag daarom altijd naar de beschikbaarheid van de rolstoelplaatsen via

contact@kerstcircus-haarlem.nl

Als de plaatsen beschikbaar zijn dan kunt u deze rolstoelplaatsen reserveren. De prijs van 1 logeticket is in dit geval is inclusief 1 begeleider die naast de rolstoel mag zitten.

Wilt u meer plaatsen naast de rolstoel, dan betaalt u daar de gewone logeprijs voor. 

 

 

LOCATIE, DATA EN PRIJZEN

 

Kerstcircus Haarlem

28e editie

show “INTO THE FUTURE”

 

20 december 2019 t/m 5 januari 2020

Burg. Reinaldapark, Haarlem

 

Speellijst

De speellijst wordt media juni 2019 gepubliceerd, als de voorverkoop van start gaat.