ZAKELIJK

In de geschiedenis van 250 jaar circus, wat dit jaar wereldwijd op feestelijke wijze wordt gevierd, kennen we het klappen van de zweep met de nodige ups en downs. De circuswereld heeft die 250 jaar met gemak kunnen overleven dankzij een flexibele instelling. Dat vereist dat het management soms acrobatische toeren moet uithalen om te overleven of moet proberen vijf ballen tegelijkertijd in de lucht te houden. Gelukkig bevinden we ons daarmee in de meest ideale omgeving met de meest inspirerende voorbeelden. Zoals in 2018 het familiefeest voor al het personeel van DHL, geniet mee met onderstaande impressie. Kan de Duursma Events Groep ook zoiets voor u betekenen?

 

WAT KAN KERSTCIRCUS HAARLEM U BIEDEN?

Speciaal voor u als zakelijk partner.

Tientallen bedrijven bezochten ons Kerstcircus de afgelopen jaren, soms met een paar, soms met meer dan 1.000 mensen tegelijk. Personeelsverenigingen en business clubs maakten gebruik van ons aanbod om tegen gereduceerd tarief van ons programma te genieten.

 

Alles is mogelijk 

De voorstelling aanpassen, beginnen op de tijd die u uitkomt, toespraken, eventueel toegelicht op videowalls, linken tijdens de show naar het bedrijf, acts bij welkom en afscheid, en niet te vergeten, eten en drinken, in de voortent en in de piste, dit jaar presenteren we een aantal aantrekkelijke foodtrucks.

Via onze cateraar verzorgen we complete 4-gangen-diners, buffetten met Indisch, Mexicaans of Italiaans eten, stamppot boeren- en zuurkool, allerlei soorten warme en koude hapjes enz. En natuurlijk een welkomstdrankje, popcorn en suikerspin, oliebollen, een circuslampje voor de kinderen, noem maar op.

Het blijkt een zeer op prijs gestelde geste, trouwe klanten en dealers te belonen met entreekaarten voor ons circus.

 

Meer informatie?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons op 06 51 46 29 53  of stuur een e-mail naar contact@kerstcircus-haarlem.nl

 

Sponsor

mogelijkheden

Het Kerstcircus Haarlem behoort met zijn duizenden bezoekers tot de belangrijkste en grootste live-entertainment belevenissen van Noord- en Zuid-Holland en ver daar buiten.

Wordt u exclusief partner van het Kerstcircus Haarlem dan bereikt u een van de meest interessante doelgroepen die u kunt aanpreken, gezinnen en families, in de kerstvakantie.

Wij verwelkomen u graag als partner van het modernste circus van Nederland.

 Meer informatie?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons op 06 51 46 29 53  of stuur een e-mail naar contact@kerstcircus-haarlem.nl